Novi Sad
21.06.2023.
10:11 > 10:11
Poslanici Skupštine Vojvodine na predstojećoj sednici će razmatrati predlog rebalansa budžeta APV, ali će doneti i neke kadrovske odluke.
  • Simeon

    22.06.2023 08:23
    Jedna je Jolika u Srbiji
    Želim da napišem samo par reči o gospodji Joland Korora, o našoj Joliki. Mislim da cela zemlja treba da je ponosna, pre svega, što imamo našu Joliku, jer se radi o ženi koja je veliki humanitarac, rekao bih, humanitarac po rodjenju i opredeljenju. Naša Jolika ima veliki integritet, ponos, dostojanstvo, apolitična je i nadasve je puna empatije prema ljudima, a posebno prema bolesnoj deci i njihovim roditeljima. Njen dosadašnji humani rad ne može se izmeriti, oceniti, niti staviti u statističke izveštaje, jer njena ljubav, rad, odricanje i svakodnevna briga o deci i drugima nema cenu, nema te funkcije kojom bi joj se država ili ova vlast mogla revanširati ili zahvaliti.
    Najmanja funkcija koju je naša Jolika u ovoj državi trebala imati, jeste ministarska funkcija, ali svi znamo da za ministre ne biraju ljude sa ovakvim vrednostima, već sa nekim sasvim drugim.
    Mala je ova funkcija za našu Joliku, ona je zaslužila mnogo više, a moram reći i ova funkcija je zakasnela 11 godina od ove vlasti, a istu grešku je napravila i prethodna vlast.
    Našoj dragoj Joliki funkcije ništa ne znače, nisu funkcije prioriteti njenog života, već su njeni prioriteti kako pomoći i spasiti što više dece, kako olakšati njihovu muku i patnju njihovih roditelja, zato veliko hvala našoj dragoj Joliki za sve što čini za našu bolesnu decu i njihove roditelje, a vlasti baš i nema na čemu da se zahvali jer nikad ne biraju prave ljude na najodgovornije funkcije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna